sobota 20. prosince 2014

Překvapení před vánoci..

..nám nadělil Xxxlutz. Napsali nám, že máme připravenou k vyzvednutí sedačku, která měla být až v půlce ledna.. Původní sedačka byla z eko kůže a tímto bych chtěla apelovat na ty z vás, kdo přemýšlíte nad její koupí, cca po pěti letech byla sedačka na odpis. Během posledního roku začala praskat, drolit se.. Je pravda, že jsem ji nijak neošetřovala, ale nemyslím si, že by to mělo na její životnost nějaký velký vliv.. Proto jsme si teď raději připlatili a koupili (i kvůli zvířatům a praktičnosti) sedačku koženou. A hlavně větší a s lenoškou, abychom se na ni vešli všichni (tím myslím, sebe, manžela, kočku a psa - ano máte pravdu, pěkně jsme je rozmazlili :-) a musím říct, že je to paráda, večer si lebedíme u telky a nikdo se nemačká.. Už se těším, až si na ní vychutnáme i oblíbené vánoční pohádky..



A.

3 komentáře:

  1. Po velké sedačce také toužím, ale zatím nechceme novou kupovat. Radši počkáme až syn trochu povyroste, protože ta naše se denně mění na bunkry, klouzačku, či místo na picnic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My už jsme s koupí nemohli vyčkávat,ekokůže vzala za své a vypadala opravdu hrozně.. Určitě nedoporučuji,raději látkovou nebo koženou.

      Vymazat
  2. Kamoska mala sedačku z ekokoze a vydržala 2 roky a začala praskat a roztrhla sa v prasklinach.Preto som si ja kupila peknú nemeckú koženú. Po niekoľkých rokoch som na ňu ale ušila látkovy poťah, lebo v zime chladila a v lete sme sa prilepili. Sedeli sme vždy na dekach. Hoci už je taká postarsia, ale drzi. Užite si ju. Zita

    OdpovědětVymazat