neděle 29. listopadu 2015

Zimní ladění

Od posledního příspěvku uteklo tolik času, že už se k nám pomalu ale jistě vkrádá zima, advent a vánoční přípravy.. Moje oblíbené období. A tak s první adventní nedělí už mám obývák částečně převlečený do zimního kabátu, i když některé dekorace ještě změním, jiné přibydou..
Postupně pálím zásoby svíček, vosků od YC, přitápíme si každý večer krbem a popíjíme čaj se zázvorovým sirupem. O recept se s vámi určitě podělím, je tak dobrý, že zásoba už je skoro pryč a budu vařit druhou várku.
Letošní výzdoba je ve znamení bílé barvy, trochy stříbrné a zelené na větvičkách.

 
A se světýlky..
 
 
Modřínová větvička ze zahrádky, svícny Tine K home, papírový stromeček Bloomingville, svícen Ikea..  
 

 
A pak jsem ve květinářství narazila na tuhle krásnou větvičku. Trocha vánoční červené je tedy i u nás doma ;-)



 
Blahočet mám poprvé a vzhledem k dostupnosti v Ikee, bude dělat parádu letos asi v mnoha domovech ;-) Svíčku jsem stejně jako loni vylepšila o samolepku podle Tine K home, s čísly 1-24 a v úterý začneme odškrtávat..

Už jste začali s vánočním zdobením? Jaké barvy vedou u vás doma?
Užijte si krásnou první adventní neděli.
A.

2 komentáře:

  1. Krásne, dakujem za link a mozem sa pokochat :)Más to take ciste, utulne, dokonale, jednym slovom uzasne....ja by som tento rok chcela zdobit vo vidieckom style, kedze budeme asi viac na chalupe, ako na cinziaku. Stromcek by som pristala zivy, naaranzovany v kosiku , tak uvidim :) krasne prezitie dni cakania na Vianoce.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za krasny komentar ;-) Pokud bychom meli chalupu,tam bych to mela take v uplne jinem stylu,venkovskem.. Ale stromek v kosi planuji v obyvaku take :-) Hezky vecer. A.

      Vymazat