pondělí 18. ledna 2016

Sváteční stůl..

Stejně jako vánoční dekorace jsem i letošní sváteční stůl prostřela do bílé barvy.. Protože jsme večeřeli na Štědrý den u rodičů,  nadekorovala jsem alespoň sváteční oběd, při kterém se klasicky podávala vinná klobása s bramborovým salátem :-)
 
V HM jsem pořídila lněný ubrus, který byl tak dlouhý, že jsem z části ušila i lněné ubrousky.. Doplnila je svícny od Tine K home a papírovými stromečky, které jsem vyráběla už v loni.. Kdyby přeci jen někdo ještě nezkusil, návod najdete třeba tady.
 
 
 
 
 
 
 
Minulý týden jsem ve svém oblíbeném květinářství viděla první pivoňky.. O to víc jsem se těšila na víkend, kdy jsme odstrojili stromeček a ostatní vánoční dekorace vystřídaly tulipány na kuchyňském stole..

Hezký večer.
A.

středa 13. ledna 2016

Vánoce 2015

Od posledního článku uběhly už Vánoce i Nový rok.. I přes dlouhé pracovní volno a čas doma, se mi do psaní nového článku nějak nechtělo.. A protože už se všichni těšíme (tedy alespoň já moc, chystám se na to o víkendu) až se stejnou radostí a nadšením, s jakým jsme zdobili naše domovi, schováme zpět do krabic a na půdu všechny vánoční ozdoby a dekorace, tak jen krátce ;-) Vánoce byly jako každý rok krásné. Svátky jsme prožívali doma, s rodinou, návštěvami, ležením u pohádek, pojídáním cukroví, procházkami se psem.. 
 
Letos jsem zvolila barvu vánoc bílo-stříbrnou a měli jsme ten nejhezčí stromeček, jaký jsme měli :-) Sice jsme vzhledem k jeho velikosti museli koupit i nový stojánek a ještě jeden světelný řetěz, stálo to za to a stále nám ještě svítí v obýváku.. Už mu ale zbývá jen pár dní.. Nakoupila jsem i pár nových ozdob z H&M a takové ty klasické retro svíčky na stromeček, které si určitě pamatujete z dětství.. Vzhledem k chybějícímu alarmu v našem domě jsme je raději nezapalovali :-)  ale vypadají na stromečku krásně..


 
Vánoční dárky jsem balila na několik způsobí, podle toho, pro koho byly určené..
 



 
Tyhle krásné jmenovky najdete ke stažení  na blogu jedné talentované blogerky a ilustrátorky kuk.
 
Do nového roku bych vám všem chtěla dodatečně popřát hlavně zdraví, to ostatní můžeme do značné míry ovlivnit a proto udělejte vše pro to, aby byl pro vás krásný a podle vašich představ..
 
 
Hezký večer.
A.