sobota 21. února 2015

Dárek od manžela

Minulý víkend byl Valentýn, který ale s manželem neslavíme, raději dám přednost procházce a puse pod rozkvetlou třešní na prvního máje .. Nemám ráda svátky, které jsme převzali za poslední desetiletí z Ameriky.. Mám ráda tradice, na které se ale bohužel čím dál víc zapomíná a jsou pomalu vytěsňovány těmi komerčními. Stejně tak masopust, kdo jste naposledy viděl tradiční průvod? Za to dlabání dýní a děti převlečené do kostýmů v období Halloweena se to už i u nás jen hemží..
Manžel mi při návštěvě v květinářství koupil tenhle tepaný tác, jen jsem mu ho ukázala, že je hezký a on na to, že mi dlouho neudělal radost (což není pravda ;-) a že mi ho koupí. Takové nečekané dárky jen tak pro radost nebo z lásky ať už jsou jakkoliv malé udělají mnohem větší radost než ty dané kalendářem..


 
Balící papír nemusí být vždy jen na zabalení dárků. Tenhle je ručně batikovaný od Tine K home. Je tak krásný, že jsem ho zarámovala a teď mi zdobí obývák..



Mějte krásný víkend.
A.

neděle 15. února 2015

Kytky

Krásnou neděli vám přeji a přikládám pár fotek květin, které poslední dobou zkrášlovaly náš dům..


 
 

V zimním výprodeji na nordicday jsem si pořídila mramorový tácek na šperky od Madam Stolz. Moc jich nenosím a nevím proč, ale jakmile jsem doma, všechny šperky včetně náušnic dávám dolů. Naopak jakmile jsem venku třeba bez hodinek, jsem nesvá :-) Takhle je mám pěkně pohromadě a po ruce.

 
Mějte se krásně.
A.

pondělí 2. února 2015

Dárek sada od IB Laursen

Před třemi lety jsem se s manželem (tehdy ještě přítelem) přestěhovala do Pardubic. Daleko od rodiny i přátel, do města kde jsem nikdy před tím nebyla a kde jsem neznala živou duši. Z počátku to bylo pro mě těžké, od dětství jsem bydlela v Kolíně, během studií jsem do školy dojížděla a najednou pro mě bylo všechno nové.
Abych si lépe zvykla, poznala nové známé a nelenila, našla jsem si na stránkách českého volejbalového svazu kluby hrající v Pardubicích, s tím že je obvolám a zkusím, jestli bych si s někým nemohla chodit zahrát (od dětství jsem hrála závodně volejbal). Jako první jsem zavolala na číslo týmu TJ Hvězdy Pardubice, slovo dalo slovo a já s nimi šla na trénink. Teď je to již dva roky a nemohla jsem si vybrat lépe (můžu porovnat, protože s ostatními týmy hrajeme soutěž :-) ne kvůli volejbalu, ale kvůli holkám, které mám v týmu..
Minulý víkend jsem od holek dostala na turnaji dodatečný dárek k narozeninám, krásnou sadu od IB Laursen. Ještě jednou moc děkuju, za přijetí mezi sebe i dárek ;-)
 

 
Nevím, jestli znáte tyhle kupované plněné mini větrníčky. Prodávají se mražené v Kauflandu a i když ráda peču a mám ráda domácí, tyhle jsou hříšně dobré a skvělá záchrana ke kávě, když přijde nečekaná návštěva..
A.